Вертолетчикът разкрива  как е протекла операцията и призова другите руски

...
Вертолетчикът разкрива  как е протекла операцията и призова другите руски
Коментари Харесай

Руски пилот предадал се на Украйна с вертолета си Mи-8: Войната е геноцид за украинсия и руския народ

Вертолетчикът разкрива  по какъв начин е протекла интервенцията и прикани другите съветски летци да последват неговия образец.

 

Свързах се с представители на украинското разузнаване, обясних им обстановката си и те ми предложиха подобен вид: „ Ние ти подсигуряваме сигурност, ще ти издадем нови документи, ще ти платим парична отплата. А ти кацаш при нас. “ Обсъдихме детайлите и започнахме да планираме моя полет.

 

Като взех решението, полетях на пределно дребна височина в режим на радиомълчание. Никой  не знаеше какво става с мен, 3-4 дни никой там по този начин и не разбра какво се е случило. Долетях сполучливо, приземих се, украинците ме посрещнаха. Поговорихме, обяснихме си какво-що… “, споделя Кузминов.

 

 

Летецът разяснява ислучващото се в Украйна: Това, което става в този момент, е чист геноцид над украинския народ. Както над украинския, по този начин и над съветския. Направих това, с цел да не вземам участие в сходно закононарушение. Украйна абсолютно ще победи в тази война – просто тъй като целият й народ е обединен. Никой не желае тази война. Победата на Украйна е единствено въпрос на време “, споделя водачът.

 

„ Ако извършите това, което и аз, няма да съжалявате. Ще бъдете обезпечени до края на живота си. Ще ви оферират работа на всички места, с каквото и да решите да се занимавате. И ще откриете един шарен свят. Запомните: вие просто доста неща не знаете, не сте виждали по какъв начин живеят другите хора. Когато видите всичко, мнението ви за това, което става, радикално ще се промени. “, обръща се той към сътрудниците си от съветската войска.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР